Da li je ovo novih startnih 11 Barcelone?

Španski "Sport" predviđa

Da li je ovo novih startnih 11 Barcelone?

Španski magazin "Sport" bavio se predviđanjem prve postave Barcelone za iduću sezonu. Ukoliko bi se zaista ovaj tim sastavio, Luis Enrique bi bio na slatkim mukama.

Na golu će, izvjesno je, stajati novi golman Ter Stegen koji je već potpisao za Barcelonu. U odbrani se nalaze Cuadrado i Marquinhos, dva igrača koja će Katalonci pokušati dovesti iz Fiorentine odnoso PSG-a. Društvo im čine Pique i Jordi Alba.

U veznom redu je svoje mjesto pored "starosjedilaca" Inieste i Busquetsa pronašao i Koke iz Atletico Madrida, za kojeg Barcelona navodno neće štedjeti. Koke je je velika želja Barcelone i sigurno je da će oni učiniti sve da ga dovedu ovog ljeta. Kroz medije se provlači velika, pomalo i nerealna cifra od 62 miliona Eura koliko je Barca spremna platiti Atleticu za kupovinu ovog sjajnog veznjaka. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Napad je, naravno, rezervisan za Messija i Neymara a novo ime u ekipi Barcelone mogao bi biti Sergio Aguero! Ipak su male šanse da City proda svog najboljeg napadača, možda i igrača uz Yayu Tourea. Ali ko zna?

Sastav Barcelone koji su predvidjeli u ovom španskom časopisu zaista djeluje nezaustavljivo. Da li su ovo puste želje ili realnost, pokazat će vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.