Da li je ovo potvrda? Salahu prijetelj čestitao na transferu
Foto: EPA

Mohamed Salah uskoro na Anfieldu?

Da li je ovo potvrda? Salahu prijetelj čestitao na transferu

Saga oko transfera Mohameda Salaha u Liverpool se nastavlja. Sjajni fudbaler Rome se već duže vrijeme povezuje sa transferom u klub sa Anfielda, a dok jedan dan stižu vijesti da je Egipćanin blizu odlaska na Otok, već naredni dan mediji izvjeste da je transfer daleko od realizacije.

Ipak, nakon što su isplivali novi "dokazi" o Salahovom dolasku u Liverpool, navijači engleskog kluba su ponovo ushićeni.

Naime, jedan od prijatelja sjajnog krlinog fudbalera Rome je na svom Twitter profilu čestitao Salahu transfer u Liverpool, a to je za navijače bila potvrda koju su dugo čekali.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Brate sretno u Liverpoolu, ti si legenda i zaslužuješ biti na Anfieldu", napisao je Salahov prijatelj, nakon čega su društvene mreže "eksplodirale". 

Navijači Liverpoola već proslavljaju veliko pojačanje, a da li će se ovaj transfer napokon i zvanično realizovati ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi