Osvanula fotografija koja dokazuje da Salah ide u Liverpool?
Foto: EPA

Čini se da je sve jasno

Osvanula fotografija koja dokazuje da Salah ide u Liverpool?

Egipatski fudbaler Mohamed Salah će uskoro vjerovatno postati novi član Liverpoola, a danas je stigao još jedan dokaz da je taj transfer zaista blizu realizacije.

Salah se trenutno nalazi na pripremama sa reprezentacijom Egipta, a tamo je nastala fotografija koja potvrđuje da je brzonogi ofanzivac pred odlaskom na Anfield.

Na jednom treningu Egipta, Salah je rado pristao da pozira s dvojicom navijača Liverpoola koji su ga zamolili za fotografiju, a ne treba ni napominjati da se ona brzo proširila Engleskom.

Podsjetimo, Salah je pristao na transfer u Liverpool ali je još ostalo da se oglasi Roma, koja za njega traži obeštećenje 40+ miliona eura. Posljednja ponuda Liverpoola iznosila je 35 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi