Da li je ovo sastav Grčke za sutrašnji meč?

Skibbe odabrao tim?

Da li je ovo sastav Grčke za sutrašnji meč?

Edmir Škorić

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Grčke igra se sutar od 20:45 sati u Zenici i ovaj duel bi mogao dati odgovore na mnoga pitanja.

Zmajevi nemaju pravo na 'kiks', jednostavno ova utakmica je kao finale i ako želimo da se nadamo odlasku u Rusiju na Svjetsko prvenstvo, onda moramo razmišljati samo o tri boda.

Ipak, iako oslabljena, nešto se pita i Grčka, koja je oduvijek bila nezgodan rival, ne samo nama nego bilo kojoj reprezentaciji na svijetu. Selektor Grka Michael Skibbe ima problema s igračkim kadrom, ali traži najboljih 11.

Ako je suditi prema onome što smo saznali od grčkih novinara, Skibbe neće previše kalkulisati, a očekuje se da na teren pošalje sljedećih 11 igrača:

Karnesis, Torosidis, Manolas, Papastathopoulos, Retsos, Tziolis, Jose Carlos Goncalves, Mantaos, Fortunis, Stafylidis, Mitroglou.

Ukoliko ne bude nekih neočekivanih iznenađenja, najvjerovatnije će ovih 11 sutra istrčati na travnjak Bilinog polja i pokušati zaustaviti Zmajeve.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Grčki novinari su nam napisali početnih 11 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi