Postoji li tajni recept za spas bh. fudbala?

Da li je skandinavski model spas za bh. klupski fudbal?!

7

Komentari (7)

Benjamingst
Pratio sam nasu ligu uz nadu da ce klubovi poceti ulagati prvo u terene pa tek onda na trebine itd... Vec 2 godine nepratim, jel kad vidim terene u nasoj ligi cisto me uhvati depresija neka... uzasno za gledati a kako je onda fudbalerima na takvom terenu. Politicari su prvi koji gradu....
criticos
NE! 1. Trebamo napraviti naš model. Jesenji dio prvenstva 01.08. i pauza 01.12. (4 mjeseca), a nastavak proljetnog dijela sezone 01.03. do 01.07. (4 mjeseca). Zimska pauza 3 mjeseca, i ljetna pauza mjesec dana. 2. Svaki prvoligaš mora imati drenažu i umjetni travnjak. Ako nema umjetni travnjak, onda grijanje ispod prave trave. 3. Država subvencira i pokriva dio troškova umjetne trave ili grijanja. Drenažu subvencira Savez, a za umjetnu travu učestvuje i Klub. 4. Početi vršiti razmjenu sudija u regiji, kada se igraju derbiji. 5. Veće kazne za političko, nacionalističko i rasističko navijanje.
Eldin Kabilovic
Kazete igraju od Aprila do Oktobra,znaci izmedju dvije sezone ne igraju 5 mjeseci.Sta onda
Mesa.Sabanadzovic
Pa trenirat u antaliji
Eldin Kabilovic
Kazete da igraju od Aprila do Oktobra. Znaci izmedju dvije sezone ne igraju punih 5 mjeseci. Sta onda
komedija
Ovo je neregularno. Ovako vise ne moze...
Benjamingst
Sramota nasta je nas fudbal spao... ovako ako ostane bice amaterska liga..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.