Da li se Dani Osvaldo ovaj put zaista vraća?

Njegov odmor od fudbala traje već godinama

Da li se Dani Osvaldo ovaj put zaista vraća?

Ponovo se špekuliše da bi se nakadašnji napadač, između ostalih, Rome, Intera, Juventusa i Southamptona Dani Osvaldo mogao vratiti fudbalu.

Osvaldo je odlučio napustiti profesionalni fudbal 2016. godine, nakon tri meča u dresu Boce Juniors. Osnovao je u međuvremenu rok bend i uživao u slobodi bez fudbala.

Međutim i prije par mjeseci su počele špekulacije da bi se Osvaldo, koji će u januaru napuniti 34 godine, mogao vratiti fudbalu. Tada su glasine govorile da je bio blizu da se priključi Diegu Maradoni u Gimnasiji iz La Plate.

Ipak, od toga nije bilo ništa.

Sada se međutim špekuliše da će se Osvaldo vratiti iz fudbalske penzije i potpisati šestomjesečni ugovor sa argentinskim Banfieldom.

Da li su ove glasine tačne i da li će se Osvaldo vratiti na teren, ostaje da se vidi.

Ovaj nekadašnji italijanski reprezentativac, rođen u Buenos Airesu, je zlatno doba svoje karijere proživljavao u dresu Rome. Za Vučicu je odigrao ukupno 57 utakmica, postigao 28 golova i upisao sedam asistencija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi