7

Komentari (7)

elimo
čista glupost pola igrača nike zasluzilo da se nade u tom sastavu
aaaa1111
toliko dobri da je na SP jedan dosao do finala, a i od Vrsaljka ima vise igraca na toj poziciji boljih. ostali ili su na pocetku ispali ili nisu bili dorasli da igraju za reprezentaciju. Tako i ove godine cemo zeljno iscekivati englesku i spansku ligu.
Arnel925
Slabo je ovo jos jarane ovakvi timova moze PL napraviti 10 a La liga je jos uvijek 10 godina ispred svi. Ovdje Icadi i higuain u napadu sve argentinci i jedan Portugalac od 35 godina a gledaj la ligu i napad Suarez, Bale, Messi, onda iza nji imas Isco, Modric, Courtinho, onda odbrana Ramos, Pique, Marcelo i Alba i na golu Ter Stegen
Robijaš 1988
Sve ti jarane iz Reala i Barce igrači
fullvedo
ljiljan
pahahahahahhaah cuj Milinkovic-Savic, ima 5 veznjaka makar boljih od njega, samo u Juventusu trojica
Bhf
Neznam zasto furaju ovog SMS-a,odigrao par dobrih utakmica i nasao mjesto medju najboljih 11
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti