Da li se Serija A konačno vratila? Najboljih 11 ostavlja bez teksta

Zvijezda do zvijezde

Da li se Serija A konačno vratila? Najboljih 11 ostavlja bez teksta

Italijanska liga je svojevremeno važila za najjaču i najatraktivniju na svijetu. Ipak, svoj primat je odavno izgubila, ali čini se da se sada stvari vraćaju na svoje u Seriji A.

Serija A je nekada bila destinacija za najbolje svjetske igrače, a čini se da bi ona to ponovo mogla postati - šta više, ponajbolji fudbaler današnjice Cristiano Ronaldo je ovog ljeta stigao u Juventus.

Stigle su u proteklom periodu još neke velike zvijezde u Seriju A, a moglo bi ih biti još puno više. Ipak, tim sastavljen od najvećih "aduta" italijanskog šampionata već djeluje nestvarno.

Tako je "Oh my goal" izabrao svoj najbolji tim Serije A, a sa njihovim izborom se teško ne složiti. Dakle, najbolji tim Serije A je sljedeći: Handanović (Inter) - Vrsaljko (Inter), Koulibaly (Napoli), Chiellini (Juventus), Kolarov (Roma) - Milinković-Savić (Lazio), Nainggolan (Inter), Dybala (Juventus), Cristiano Ronaldo (Juventus) - Higuain (Milan), Icardi (Inter).

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

ljiljan
pahahahahahhaah cuj Milinkovic-Savic, ima 5 veznjaka makar boljih od njega, samo u Juventusu trojica
57 2
fullvedo
A dje pjanke
25 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi