"Da mi da pet milijardi dolara, opet ga neću voljeti i poštovati"

Frimpong o Samiru Nasriju

"Da mi da pet milijardi dolara, opet ga neću voljeti i poštovati"

M. Šljivak

Nekadašnji fudbaler londonskog Arsenala Emmanuel Frimpong nikako ne voli bivšeg saigrača iz Arsenala Samira Nasrija.

Ovaj duo je u lošim odnosima od augusta 2011. godine kada je Nasri okrivio Frimponga za poraz od Liverpoola.

Frimpong je tada igrao svoj drugi meč u dresu Arsenala i isključen je u 70. minuti. Liverpool je to iskoristio i slavio je sa 2:0, a Nasri je njega okrivio za poraz.

Zbog toga ga Frimpong ne podnosi i ističe da ga neće voljeti ni da mu da pet milijardi dolara.

"Niko mi nije morao reći da je bilo glupo to što sam napravio, znao sam to i sam. Nakon utakmice svi su bili tihi u svlačionici, čak i Arsene Wegner. Onda je Nasri skočio i ispred svih se izderao na mene i rekao da smo zbog mene izgubili utakmicu", pruča Frimpong i nastavlja:

"Dobro, to mogu razumijeti, ali sam zatim shvatio. Zašto bi jedan profesionalac napravio nešto u takvom trenutku momku koji igra tek svoju drugu utakmicu".

Nije stalo na tome već je Nasri nastavio da prijeti Frimpongu nakon što je otišao u Manchester City. Nakon što je Jack Wilshere čestitao Nasriju transfer, Frimpong je na Twitteru komentarisao:

"Ma hajde Jack"...

To je naljutilo Nasrija, a Frimpong priča šta se dalje dešavalo:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Pozvao je Alexa Songa i tražio me je da priča. Uzeo sam telefon, a on mi je počeo prijetiti, da će mi napraviti ovo i ono kad me vidi. Hladno sam mu odgovorio da ga se ne plašim i da možemo riješiti sve kao muškarci ako to želi", priča ovaj fudbaler i dodaje:

"Nisam mu stigao reći šta mislim zaista o njemu. Samo sam mu poručio da mi se ne sviđa, da ga ne pošutjem i neću ga nikad poštovao. Tokom utakmice je govorio da me može kupiti jer ima milione. To dovoljno pokazuje koliko je glup. Uvijek sam imao poštovanja prema starijim igračima, to vam mogu svi potvrditi, ali Nasrija nikad nisam volio i poštovao. Čak i da mi da pet milijardi dolara, opet ga ne bih volio", istakao je Frimpong.

Top Komentari

GaazziiJAAA
Pa kolko vas dere LIVERPOOL, cudi me da igraci 56SENALA uopste pricaju..
3 6
Deminutive
da vi ne provlacite textove kroz translator?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi