Da nas nema, trebalo bi nas izmisiti: "Glumio" Prosinečkog, zapalio cigaru, pa dobio crveni!
Nervoza ili šta već? Sudija ga je opomenuo, ali on je nastavio po starom. Nevjerovatne scene, zaista. FOTO: Ilustracija

U bh. nogometu je moguće apsolutno sve

Da nas nema, trebalo bi nas izmisiti: "Glumio" Prosinečkog, zapalio cigaru, pa dobio crveni!

S. Mlaćo

U 11. kolu Prve lige Tuzlanskog kantona lider Omazići 1937 danas su ugostili NK Mladost (V.B.), te na kraju osvojili samo bod. Završilo je 1:1, gosti su od 31. minute ostali sa jednim igračem manje na klupi.

Isključenje je zaradio rezervista Samir Bećirović, a u izvještaju delegata Zehrudina Mahovkića navodi se pomalo nevjerovatan razlog.

Naime, Mahovkić je u zvaničnom izvještaju naveo da je Bećirović isključen zbog nesportskog ponašanja, tačnije pušenja na klupi.

FK NK MLADOST (V.B.)

br. 12 Bećirović Samir (1602941) u 31. min (Ostalo, nesporsko ponasanje, pusi na klupi posle upozorenja gl. sudije), stoji u izvještaju delegata.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Treba istaći da je zbog kašnjenja gostiju na meč kasnio i brifing dvadesetak minuta.

Top Komentari

muha
Kako su ostali sa igracem manje ako je lik bio na klupi?
2 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti