"Da sam bio potpuno posvećen fudbalu, bio bih na nivou Messija i Ronalda"

Wesley Sneijder tvrdi

"Da sam bio potpuno posvećen fudbalu, bio bih na nivou Messija i Ronalda"

Midhat Šljivak

Nekadašnji holandski fudbaler Wesley Sneijder uvjeren je kako je mogao napraviti više u karijeri.

Danas 35-godišnji bivši fudbaler je u bogatoj karijeri nosio dres Ajaxa, Reala, Intera, Galatasaraya, Nice i Al Gharafe, ali nije uvijek imao profesionalan pristup.

Upravo zbog lakoće shvatanja fudbala i blagog pristupa treninzima i utakmicama smatra da nije napravio koliko je mogao i da je mogao biti rame uz rame sa Messijem i Ronaldom.

"Da sam živio fudbal i da sam bio stoprocentno posvećen tome, bio bih na istom nivou kao Cristiano Ronaldo i Lionel Messi", uvjeren je Wesley Sneijder.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Ipak, Sneijder ima čime da se pohvali. Gdje god da je igrao osvajao je trofeje, a svakako da je najveći Liga prvaka sa Interom 2010. godine.

Tada je holandski fudbaler vjerovatno igrao i najbolji fudbal karijere. Bio je najbolji asistent takmičenja, veznjak godine, te je izabran u najbolji tim godine.

Top Komentari

Chupy
Bio si igracina, ne seri.
2 0
vialli
PES12...Sneijder sa centra po golu i skoro svaka uđe
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi