"Da sam na njegovom mjestu, pokucao bih Guardioli na vrata i tražio da igram"

Chris Waddle savjetovao Fodena

"Da sam na njegovom mjestu, pokucao bih Guardioli na vrata i tražio da igram"

Esmer Oštraković

Jedan od najvećih talenata engleskog nogometa trenutno je Phil Foden, koji ne dobija previše šanse za igru u Manchester Cityju.

Nikome nije jasan razlog za to posebno jer Guardiola svaki put biranim riječima govorio o ovom mladom nogometašu.

Svoje viđenje o svemu, kao i savjet Fodenu dao je bivši krilni napadač Engleske reprezentacije, Chirs Waddle.

"Gdje je Phil? To je misterija za mene. Nije mi jasno zašto mu Pep ne daje više prostora za igru, jer je on jako važan za budućnost naše reprezentacije. Ukoliko ne dobije više prostora, možda bi trebao razmisliti o nekoj promjeni. Ne kažem da treba otići iz Cityja, ali nešto bi morao promjeniti", rekao je Waddle, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Da sam ja na njegovom mjestu, otišao bi u kancelariju Pepa Guardiole, pokucao na vrata i tražio od njega da igram, jer propuštam previše toga"; završio je Waddle.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi