Da Silva će  pravit društvo bh. reprezentativcu?

PAOK se zanima za Dudua

Da Silva će pravit društvo bh. reprezentativcu?

Edmir Škorić

Bivši hrvatski reprezentativac  Eduardo Da Silva spominje se kao moguće pojačanje PAOK-a.

Grčki mediji objavili su informaciju kako bi Dudu kao slobodan igrač mogao da pojača redove PAOK-a, nakon što je napustio ukrajinski Šahtar.

Podsjetimo, bilo je priče da bi se mogao vratiti u Dinamo, ali nije dobio službenu ponudu s Maksimira, te je i sam ranije govorio da su "male šanse da se to dogodi".

Da Silva je imao nekoliko sjajnih sezona u Šahtaru, u koji je stigao nakon teške povrede koju je zadobio kao nogometaš Arsenala. Za Šahtar je igrao u dva navrata, te je ukupno odigrao 99 mečeva i postigao 36 golova. U dresu Hrvatse je postigao 29 golova u 64 utakmice.

U PAOK-u bi se mogao pridružiti bh. reprezentativcu Gojku Cimirotu, a tim iz Soluna nastoji da se vrati u sami vrh grčkog nogometa, mada mu ove sezone jako loše ide. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi