Eduardo da Silva pronašao novi angažman?

Nakon odlaska iz Šahtara

Eduardo da Silva pronašao novi angažman?

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva mogao bi uskoro pronaći novi klub.

Ovaj Brazilac sa hrvatskim pasošem je igrao od 2010. godine za Šahtar, a u dva navrata je bio na posudbi u Flamengu. 

Ipak, Uprava Šahtara nije željela ponuditi novi ugovor ovom napadaču, pa je on od Nove godine slobodan igrač i trenutno pregovara sa drugim klubovima.

Inostrani mediji pišu da je za njegove usluge zainteresovana ekipa PAOK-a za koju nastupa naš internacionalac Gojko Cimirot.

Potražite više informacija na temu Super League:

Navodno su počeli pregovori između dvije strane i uskoro bi trebalo biti poznato više detalja. PAOK se trenutno nalazi na 6. mjestu Super lige u Grčkoj.

Eduardo je tokom karijere igrao za Dinamo Zagreb, Arsenal, Šahtar i Flamengo. Za reprezentaciju Hrvatske je odigrao 64 meča i postigao 29 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti