Dacić karijeru nastavlja u Srbiji?

Mladi veznjak pred potpisom

Dacić karijeru nastavlja u Srbiji? · Saznajemo

A. Čaušević

Bivši omladinac Željezničara Semir Dacić će karijeru nastaviti van granica Bosne i Hercegovine nakon što je prije nekoliko sedmica postao slobodan igrač. 

Dacić je porijeklom iz Sandžaka, a u pravo bi u toj regiji u Srbiji trebao nastaviti karijeru i to u ekipi Novog Pazara.

Ovaj 21-godišnjak već nekoliko dana boravi na probi u novom članu srbijanske Superlige, a uskoro bi trebao potpisati i ugovor, saznaje SportSport.ba.

Dacić je prošao omladinske selekcije Željezničara, prošle sezone je bio član seniorske selekcije Plavih, a jedno vrijeme je igrao na posudbi i u TOŠK-u iz Tešnja.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ranije su u Novi Pazar stigla dva igrača iz Sarajeva. Pazaracima su za sezonu 2020/21 posuđeni Numan Kurdić i Ševkija Resić.

Inače, nova sezone srbijanske Superlige starta 1. augusta, a Novi Pazar će odmah imati teško gostovanje kod Crvene zvezde.

Top Komentari

Dino69
Kloc
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi