Daily Mail: Kodro pred odlaskom u Englesku
Foto: EPA

Žele ga tri tamošnja kluba

Daily Mail: Kodro pred odlaskom u Englesku

Ugledni Daily Mail objavio je informaciju da se Kenan Kodro nalazi na radaru Fulhama, Bristol Cityja i Boltona.

Bh. napadač nakon ispadanja Osasune u niži rang razmatra mogućnost da promijeni sredinu ovog ljeta, a sudeći prema pisanju engleskih medija, nije isključeno da ga od sljedeće sezone gledamo u - Championshipu. 

Sina legendarnog Mehe Kodre u svojim redovima žele vidjeti engleski drugoligaši Bolton Wanderers, Fulham i Bristol City, za koji već nekoliko mjeseci nastupa naš Milan Đurić. 

Isti izvor navodi kako će pomenuti klubovi za dovođenje mladog Kodre morati odriješiti kesu, budući da mu ugovor sa Osasunom važi još jednu godinu, a kao svota koja bi zadovoljila klub iz Pamplone spominje se 1,5 milion funti. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kodro, koji je rođen u San Sebastianu 1993. godine, ove sezone je u elitnom španskom rangu postigao sedam golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi