Srbijanski trener mijenja Bilića u West Hamu?
Foto: EPA

Prenosi Sky Sports

Srbijanski trener mijenja Bilića u West Hamu?

Engleski Sky Sports plasirao je informaciju da se Slaviša Jokanović nalazi na radaru West Hama. 

Budući da se u tamošnjoj javnosti sve više govori o tome da bi Slaven Bilić mogao dobiti otkaz, u slučaju da u konačnici dođe do toga Sky Sports tvrdi da bi prva opcija 'čekićara' bio Slaviša Jokanović koji trenutno vodi Fulham. 

Jokanović već neko vrijeme gradi karijeru na Otoku, a ove sezone pod njegovim vodstvom Fulham se nalazi na sedmoj poziciji u Championshipu sa samo dva boda manje od Sheffielda koji je na mjestu koje vodi u baraž. 

Najveći uspjeh u Jokanovićevoj trenerskoj karijeri bilo je osvajanje prve pozicije u Championshipu sa Watfordom i ulazak u elitni rang, međutim, na iznenađenje, čelnici kluba tada nisu produžili ugovor s njim.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je još vodio Partizan, Muangthong United, Levski, Hercules i Maccabi Tel-Aviv. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi