Daily Mail: United planira "kidnapovati" Begovića

Gdje će bh. reprezentativac?

Daily Mail: United planira "kidnapovati" Begovića

Posljednjih dana bilo je mnogo pisanja i govora da će reprezentatvni golman Bosne i Hercegovine i čuvar mreže Stoke Cityja, Asmir Begović, pojačati redove londonskog Chelseaja.

Mnogi su ovaj transfer vidjeli kao gotovu stvar, a Plavci bi Lončarima trebali isplatiti između osam i deset miliona funti za bosanskohercegovačkog golmana.

Jose Mourinho u Begoviću vidi zamjenu za Petra Cecha, koji je prije nekoliko dana potpisao za Arsenal. Angažman Begovića je među prioritetnim poslovima na Stamford Bridgeu, ali i drugi klubovi zainteresovani za usluge stasitog Trebinjca vrebaju svoju priliku.

Tako veliki rival Manchester United na tržištu traži zamjenu u slučaju eventualnog odlaska Davida De Gee, a Louis van Gaal navodno u Begoviću vidi idealnu zamjenu, piše Daily Mail. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Stoke je već odbio ponudu Chelseaja od šest miliona funti, a Plavci su navodno spremni ponuditi dva miliona više, dok bi Lončari cijelu priču željeli zaokružiti na deset miliona funti.

Uz prodaju Begovića i deset miliona Stoke želi i jednog fudbalera Chelseaja na posudbu, ali se još uvijek nisu izjasnili koji bi to igrač trebao biti.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.