Đajić šokirao Grbavicu

GOŠK zasluženo vodi protiv Željezničara

Đajić šokirao Grbavicu

S. Mlaćo

GOŠK je poveo na Grbavici. Vego je ubacio iz kornera, a Darko Đajić glavom doveo goste u vodstvo.

Željezničar je slabo ušao u ovaj meč, gosti djeluju mnogo opasnije, te zasluženo vode.

Zvižduci navijača Željezničara najbolje govore o trenutnoj situaciji na Grbavici, a jedini koji dobija aplauze je šef struke domaćih Milomir Odović.

Sigurno da nas do kraja meča očekuje mnogo uzbuđenja...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Saimai1316
E moj zeljo mi koji te volimo svake godine se nadamo da ces vec jednom napraviti odskok u ovoj ionako amaterskoj ligi..ovo je zalosno bogami.jedan zrinjski koji igra lopte nekih dvadesetak godina dominira godinama u ligi niko mu se pribliziti ne moze,,a mi kazemo sarajevo i zeljo velikani..
5 2
Asterix
Ovaj klub treba prodati privatniku i tacka.Vako svako vodi kolo,treneri se mjenjaju kao donje rublje ali nije to problem.Cijela inrastruktura igracka se mora mjenjati jer ovo je sramota za klub poput Zelje.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi