GOŠK zasluženo vodi protiv Željezničara

Đajić šokirao Grbavicu

3

Komentari (3)

casimiro
Jbg..Sve dolaze istroseni igraci.Dobro je bar pa nam infrastruktura dobro ide,kad odu da bar nesto ostane.Upali smo u crnu seriju,zalosno fakat.hajde da gubis od zrinjskog,sirokog.ti gubis od goska!Nadam se da ce doci neko bolje vrijeme i neko konacno ko se razumje u svoj posao kad je dovodjenje igraca u pitanju.Kakav crni sabanadzovic,bogicevic,dacic.Ne osvaja se titula sa njima!Ili bolje podmladite ekipu i halalite par godina da znamo na cemu smo!
Asterix
Ovaj klub treba prodati privatniku i tacka.Vako svako vodi kolo,treneri se mjenjaju kao donje rublje ali nije to problem.Cijela inrastruktura igracka se mora mjenjati jer ovo je sramota za klub poput Zelje.
Saimai1316
E moj zeljo mi koji te volimo svake godine se nadamo da ces vec jednom napraviti odskok u ovoj ionako amaterskoj ligi..ovo je zalosno bogami.jedan zrinjski koji igra lopte nekih dvadesetak godina dominira godinama u ligi niko mu se pribliziti ne moze,,a mi kazemo sarajevo i zeljo velikani..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.