Dajte ovom čovjeku kapitensku traku: Ander Herrera oduševio navijače kada je prišao Alexisu

Ponaša se kao pravi lider na terenu

Dajte ovom čovjeku kapitensku traku: Ander Herrera oduševio navijače kada je prišao Alexisu

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda plasirali su se u četvrtfinale FA Kupa jer su sinoć kao gosti pobijedili Chelsea sa 2:0.

Crveni đavoli su nastavili nevjerovatnu seriju otkako ih je preuzeo Ole Gunnar Solskjaer i došli su do nove pobjede. United je na dobrom putu ka finalu FA Kupa, a sinoć su lakše od očekivanog uspjeli da se obračunaju s Chelseajem koji se s druge strane nalazi u velikoj krizi.

Odličan meč odigrao je španski veznjak Ander Herrera koji je zabio prvi gol za goste. Herrera se dolaskom Solskjaera ustalio u prvi tim, a svojim potezom sinoć je oduševio navijače Uniteda koji su poručili da bi Herrera trebao dobiti kapitensku traku jer se ponaša kao pravi lider.

On je na kraju utakmice prišao Alexisu koji je na velikom udaru kritika od dolaska u United. Herrera mu je dao veliku podršku i poručio mu da je vrijeme da se probudi i konačno pokaže svoj kvalitet.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Alexis Sanchez je svjetska klasa i kada je ušao na teren odmah se vidjela razlika. Nadam se da će mu se vratiti samopouzdanje i da će svima pokazati da se radi o vrhunskom igraču", rekao je Herrera nakon utakmice.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi