11

Komentari (11)

Culer
Tako je Mirza! Prcaj krezubu sirotinju.
Malac
Opet zalizani na bijelom
Ende
Da ima obraza usutio bi se dok je ziv... kakav glupan masnokosi
user1676370670
Dok ga nisi utrpao nekome gurao si ga...Cuj Sal reprezentativac..hahahha..Zna se,morao je imati nastup da bi se prodao...Al eto,sretno mu bilo..
user1692778042
Pa gurao si ga dok se nije prodao. U toj šaban ligi se ne mora ni gurati. Tu je čak i hendikepirani Višća bio najbolji igrač lige..
DOKTOR_GAZ_
Tako je MIRZA..ima nas PRAVIH PITARA koji cijenimo tvoj rad..o DALU JE SUVISNO PRICATI..vidimo kakvu su "MIRNOCU" U VEZNOM REDU DONJELI, razno-razne JULARDZIJE..
Hanibal
Dal Varesanovic je bio najbolji igrac Sarajeva u poslijednje 2 godine. Mirza Varesanovic najbolji trener Sarajeva u zadnjih 10 godina. Koliko je bio dobar govori i utakmica protiv s. brijega koju smo izgubili prije dva dana. Samo nekoliko mjeseci ranije pod vodstvom Mirze glar smo ih nakantali 3:0. Problem je sto dobar trener i posten covjek ne odgovara grupi idiota koji samo nabijaju kazne klubu s svojim petardama.
Ende
Pusi ***** debilu, nabijem na ***** i tebe i mirzu
Hanibal
debili su oni idioti sto bacaju baklje i samo nanose stetu klubu. Normalni navijaci ne vole ni ici zbog idiota koji zele monopol nad klubom. A ti ako podrzajes takve maloumnike ravan si njima!
avalkaB
Drug, kakvu je ekipu Široki imao tad, a kakvu sad? Taj isti Široki nam je bježao 11-13 bodova i oni su sve to prokockali
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti