Napustio meč uz pomoć ljekara

Povreda Dala Varešanovića ne izgleda dobro

6

Komentari (6)

Famoza
Nije ovo liverpool.... brz oporavak
Rajvosa2019
Baksuzluk , mali nam donjeo pobjedu i onda ova povreda , nadam se da nije nista ozbiljno
Savage
@Rajvosa2019 hej buraz. Cestitke za nova 3 boda. Dobar Dal ali steta ovako mlad da dozivi povredu koja se mora podvrgnuti operaciji.(jesi sta cuo o kakvoj se povredi radi?) Daj molim te objasni mi (pogledaj tamo Amara Osima i komentare) jer ja vise veze nemam koji se sistem igra kod nas. Jel trokruzni, bio je prije bergerov sistem...kako Amar kaze "da je Borac 5ti " a treci na tabeli. Jel on prica fakts ili se malo zezno?
Libo me racku za Borakurc lol ali nije mi Jasno sta prica Amar.
Rajvosa2019
@Savage Hvala buraz , 3 vazna boda ali nismo igrali dobro - sve je to islo na misice . Mali je povrjedio koljeno, nisam nigdje procitao koliko je ozbiljno - pisace sigurno danas / sutra kad naprave pretrage . Sto se tice brkice i komentara - ima pravilnik od Saveza po tom pitanju, ovaj momak @Laola je to u svom komentaru juce objasnio - koliko znam da je tako korektno / procitaj njegov komentar , fino je sve objasnio . Vozdrica buraz , i cuvaj se - pa se cujemo na ovom hepeku
Savage
Hvala care..citao sam komentare njegove. Cuvaj se I sretno.
ayd
Cuj sepajuci pa nije ker, valjda hramljajuci. Dalu brz oporavak
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.