Daleko od Tuzle je nova Krpićeva destinacija?

Odlazi sa Tušnja

Daleko od Tuzle je nova Krpićeva destinacija?

Napadač Slobode Sulejman Krpić tokom zime bi mogao Bosnu i Hercegovinu zamijeniti Rusijom.

Krpiću ugovor sa Slobodom važi do 30. decembra i izvjesno je da neće ostati na Tušnju, a jedna od ponuda koje ima "na stolu" je iz Rusije, tačnije od tamošnjeg prvoligaša SKA Khabarovska.

SKA Khabarovsk se u ruskoj Premier ligi bori za opstanak i vapi za igračima koji bi donijeli kvalitetni pomak, a čelnici kluba su u Krpiću vidjeli odlično rješenje i već su poslali ponudu agenciji koja se brine o njegovoj karijeri.

Inače, SKA Khabarovsk se od ove sezone po prvi put u historiji takmiči u Premier ligi. Svoje utakmice igra na Lenjin stadionu, koji je od Moskve udaljen čak 8370 kilometara putem, dok je vazdušnom linijom ta razlika nešto manja i iznosi 6140 klilometara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Isto tako, vrijedi istaći, da Rusi nisu jedini koji žele Krpića. Ovaj 26-godišnji napadač je neko vrijeme interesantan i bh. prvaku Zrinjskom, međutim njegova želja je svakako povratak u inostranstvo. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gari Garinča
Bože kćeri da te beg uzme.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi