Dalić: Nikada neću pregledati snimak finala u Rusiji

Selektor Hrvatske

Dalić: Nikada neću pregledati snimak finala u Rusiji

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić još jednom je potvrdio da nikada neće pregledati snimak finala Mundijala u Rusiji.

Njegova reprezentacija je u tom susretu izgubila od Francuske sa 4:2, a Dalića posebno boli penal koji je dosuđen Francuzima.

"Vidio sam golove na dodjeli nagrada kada su ih prikazivali. Nemam nikakav problem s tim. Ali, ostajem pri tome da snimak meča nikada neću pregledati. To mi je previše bolno. Ne mogu da gledam taj penal i sve ostalo. Pa, penal nas je presjekao, a bili smo bolji", rekao je Dalić.

On je također prokomentarisao i nagradu koju je Luka Modrić dobio za najboljeg igrača na svijetu od strane FIFA-e.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Luka je to zaslužio. Ovo je njegova godina, uzeo je sve što je mogao. A, nadam se da će u Parizu, 3. decembra uzeti i Zlatnu loptu. Logično je da uzme i tu nagradu poslije svega što je uradio", poručio je Dalić.

Top Komentari

casimiro
Jeste,al zato ste prosli 3 tekme na penale.Sve vam se poklopilo.ne umanjunem uspjeh al tako je to u fudbalu.mora ti se negdje vratiti..
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi