Dalić novi trener Slaven Belupa

Ponovo u Hrvatskoj

Dalić novi trener Slaven Belupa

Adnan Beganović

Nekadašnji trener Varteksa i Rijeke, Zlatko Dalić, nakon odlaska Milivoja Bračuna iz Slaven Belupa, imenovan je za novog trenera popularnih Farmaceuta.

Dalić će debi na klupi imati večeras protiv Hajduka, a nakon što je dogovorio saradnju sa Slaven Belupom za hrvatske medije je istakao:

“Slaven Belupo mora imati amibicije jednake prijašnjoj sezoni, jer to je klub u kojem postoje svi uvjeti za rad igrača i trenera i u svim segmentima dobro se radi. Danas će sa Hajdukom biti teška utakmica, ali vjerujem u pozitivan rezultat moje nove momčadi”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.