Dalić obradovao trenersku budućnost BiH

Sigurno da je imao šta reći

Dalić obradovao trenersku budućnost BiH

S. Mlaćo

Poštujući odluke nadležnih organa o sprovođenju mjera prevencije širenja korona virusa, Centar za edukaciju trenera NS/FS Bosne i Hercegovine je pokrenuo online edukaciju za trenere polaznike četvrtog semestra UEFA PRO kursa.

Ovoj grupi je preostalo da završe još jedan semestar edukacije, nakon čega će ići na stažiranje u klubove liga "petice" i pripremati svoj diplomski rad, kao i završni ispit prije sticanja zvanja UEFA PRO trenera.

Teoretski dio treneri će imati online putem videom ZOOM platforme.

Svi treneri su se odazvali pozivu, a sinoć je njihov gost bio aktuelni selektor Hrvatske, rođeni Livnjak Zlatko Dalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dalić je svojim isustvom i znanjem dodatno podigao kvalitet edukacije i sigurno pomogao trenerskoj budućnosti BiH, 11. generaciji.

U ovoj grupi između ostalih nalaze se Nusret Muslimović, Vule Trivunović, Dženis Čosić, Boris Savić, Elvir Rahimić, Gradimir Crnogorac, Igor Remetić, Jasmin Đidić, Mladen Žižović, Feđa Dudić, Marko Topić, Muhamed Berberović, Fadil Hodžić, Mario Ivanković...

Promo

Top Komentari

Saimai1316
Nemam nista protiv tog covjeka velikog mi boga,ali kakvo on to znanje i iskustvo ima,,on je samo odlican govornik i znao je motivisati igrace na sp u russiji,zivi bili pa vidjeli gdje god da ode nakon repke nece uspijeti
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi