Dalić: Prva dva gola smo primili slučajno, ali to je život...

Hrvatski selektor ponosan

Dalić: Prva dva gola smo primili slučajno, ali to je život...

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić imao je pomiješane emocije nakon završetka današnjeg velikog finala u Moskvi.

Hrvatska je porazom od Francuske postala viceprvak svijeta. Ogroman uspjeh, ali Daliću i ekipi ostaje žal što se na kraju nije napravio i korak više.

"Prvo, čestitam Francuskoj na tituli prvaka svijeta. Mi smo i tužni i ponosni. Igrali smo dobru utakmicu, ali presjekao nas je penal. Ipak, moramo biti ponosni na ovo", rekao je Dalić, te nastavio:

"Ostvaren je najveći uspjeh u historiji našeg nogometa. Ostaje žal što nismo podigli taj pehar, ali to je život. Prva dva gola smo primili slučajno, šta da se radi, to je tako u nogometu".

Top Komentari

Jaa
Ako ste prva dva primili slucajno onda ste slucajno u finalu
14 14
Ibro
Daj ba sta pricate. Pa i bez nekog napora francuzi vam ubacili 4 komada. Pa reci cemo eto svaki napad sto su izveli i zabili su
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije