Dalić: Volio bih da igramo u Splitu

Selektor Hrvatske

Dalić: Volio bih da igramo u Splitu

E. Škorić

Poslije pobjede nad Walesom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, Hrvatska će igrati prijateljski meč protiv Tunisa.

Dalićeva Hrvatska igrat će u Varaždinu u utorak. Osvrnuo se najprije na duel s Walesom.

"Potpuno sam zadovoljan, ne zanima me ljepota, nego tri boda. Ako seciramo igru, onda me malo brine tih zadnjih 15 minuta kad smo primili gol. Imali smo dva gola prednosti, trebali smo završiti utakmicu. To mi nije pasalo, ali sve u svemu sam zadovoljan. Kontrolirali smo utakmicu po teškom vremenu. Prerano smo mislili da je gotovo, a to se ne smije događati, 90 minuta treba biti na maksimumu. Nakon primljenog gola se uvukla nervoza, ali neću gledati pobjedi u zube, najvažnije je da smo slavili", kazao je Dalić, dodavši:

"Kompletna ekipa koja je bila u Osijeku putuje u Varaždin, nadam se pobjedi. Atmosfera nakon Walesa je dobra, bilo je pritiska, ali uspjeli smo to odraditi, imati jedno mirno ljeto i spremiti se najbolje to možemo za rujan i za nastavak kvalifikacija. Igrači nakon Tunisa idu za mladu reprezentaciju. Imamo sjajnu reprezentaciju, mogu se nositi s Englezima i Francuzima. Svi bismo htjeli da Hrvatska ide na OI, oni to mogu".

Kazao je kako bi volio da reprezentacija igra i u Splitu.

"Volio bih da se igra u Splitu, Hrvatska je reprezentacija svih, ali ne odlučujem ja. Ja i igrači želimo Split, a ako ne, Osijek će nas dočekati široke ruke. Mi se tamo osjećamo lijepo, atmosfera je uvijek sjajna. Naš hotel je dva dana bio okupiran djecom, to je naš uspjeh, naša sreća. To mi zagovaramo i zato želimo igrati u Splitu, Poljud bi bio pun, došli bi iz svih gradova Dalmacije, iz Hercegovine, želim da odjekuje sa svih strana Poljuda 'Hrvatska, Hrvatska'".

O Tunisu Dalić ne zna previše.

"Tunis? Nemam nikakve informacije o njima. Uživat ćemo u nogometu, dati svima šansu. Ne znam ništa o njima. Zašto bih sada govorio gledao sam ih, znam, kada ne znam ništa. Priliku će dobiti svi igrači koji su odradili pripreme".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi