Dalićev menadžer otkrio koji klub mu je nudio 30 miliona eura za tri sezone

Pokušali su zadržati u tajnosti, ali...

Dalićev menadžer otkrio koji klub mu je nudio 30 miliona eura za tri sezone

E. Čaušević

Prije nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da je selektor Hrvatske, Zlatko Dalić, odbio nevjerovatnu ponudu iz Kine.

Dalić je nakon historijskog uspjeha na Mundijalu odlučio ostati na klupi Hrvatske iako je priznao da je prvobitno želio otići i potražiti novi izazov. Ipak, od Dalića klubovi još uvijek ne odustaju, a hrvatski stručnjak je prije nekoliko dana izjavio da je odbio ugovor na tri godine vrijedan 30 miliona eura.

Veliki interes za Dalića pokazalo je nekoliko kineskih klubova, a jedan od njih je jedini pokušao nešto uraditi. Naime, Dalić je na stolu imao trogodišnji ugovor prema kojem bi godišnje inkasirao nevjerovatnih deset miliona eura.

Mnoge je zanimalo o kojem klubu se radi, ali Dalić nije želio otkrivati detalje. Međutim, njegov menadžer je u izjavi za tamošnje medije potvrdio da je Tianjin Quanjian klub koji je nudio selektoru Hrvatske ugovor koji se dobije jednom u životu.

"Istina je da sam imao tu ponudu. Čak su Kinezi dolazili u Hrvatsku i podebljali cifre, ali sam im rekao da mi je fokus na reprezentaciji i nije sve u šoldima", poručio je Dalić prije nekoliko dana.

Top Komentari

Edward NewGate
kako ste naporni s tim Dalicem
3 4
Saimai1316
O dalicu dalicu koga guzis od ovih na sport.ba pa cojece ima te vise kod nas nego kod vas.al ipak si ti nas jelde.idi bolan u pizdu materinu
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi