Do kraja sedmice mora odlučiti: Dalić dobio nemoralnu ponudu

Brdo para za selektora Hrvatske

Do kraja sedmice mora odlučiti: Dalić dobio nemoralnu ponudu

Selektor hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić na velikom je iskušenju, pišu mediji iz susjedstva.

Dalić je osvajanjem drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji postao apsolutni hit, ogromno ime u nogometnom svijetu, a samim tim je i poraslo interesovanje za njegovim uslugama.

Iako je prethodnih mjeseci odbijao sve ponude, sada se našao u velikoj kušnji jer mu je jedan kineski klub ponudio nevjerovatan ugovor. Tačnije, Daliću je službeno 'na stol' stavljen ugovor od tri godine po kojem će zarađivati osam miliona eura po sezoni neto, a pritom prva rata stiže pet dana nakon potpisa.

Također, imao bi budžet od milion eura godišnje da dovede u stručni štab koga god želi, ali i bogate bonuse.

Iako je ovaj bivši nogometaš Veleža nedavno javno istakao kako namjerava biti selektor Hrvatske do Eura 2020., ne bi bilo iznenađujuće ako promijeni mišljenje. Odluku mora donijeti do kraja sedmice. 

Top Komentari

Rigel
E čuj nemoralnu ponudu... Pa neće ga karati u šupak.
32 1
daca
kako bi otišao trčeći ja
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi