Damir Beća napustio klupu Čapljine

Podnio ostavku

Damir Beća napustio klupu Čapljine

Damir Beća neće voditi fudbalere Čapljine u nastavku sezone u Prvoj ligi Federacije BiH. 

Nakon jučerašnjeg ubjedljivog poraza u Tešnju (4:1), Beća je saopštio čelnicima kluba da podnosi ostavku na mjesto trenera HNK Čapljina. 

"Kada ide loše i rezultati izostaji, nešto se mora mijenjati. Mi nismo bili na pravom nivou i odlučio sam iz tog razloga da napustim trenersku poziciju", kazao je Beća za SportSport.ba, te dodao: 

"Zahvaljujem se svim ljudima iz kluba, igračima, kao i građanima Čapljine na predivnim mjesecima koje sam proveo u klubu. Jednostavno, sada mora doći do promjene i ovo je najbolje rješenje za obje strane", dodao je Beća. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Beća je, podsjećamo, preuzeo Čapljinu u martu ove godine. Prethodno je vodio Goražde, Radnik, SAŠK, Turbinu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi