41

Komentari (41)

rabodimis
Ma pogasit sve do konacnog obracuna sa ovim ku*vinim sinovima..
Bordoakapitar
Kasume glupane, tebe i sabrinu treba gownjivom motkom protjerati iz kluba. Kompenzirali ste borcu tiutulu za korona-titulu a ovamo zamazujete oci sudijskom organizacijom(koja jeste kriminalna), ali moje Sarajevo je na zalost NAMJERNO IZGUBILO TITULU! Prestanite tisra i bacati ubkehe vise!!! Recite istinu gownari!!!
Mackintosh
Mah vid ti cega su se lopine dosjetile! Posto vise ne mogu da namjestaju, sad bi sami da preuzmu natjecanje da bi opet namjestat mogli. Najlopovskiji klub u BiH, uvjerljivo.
Mackintosh
Hajmo navijaci skupljajte novac, da se sirotinja podmiri, da mu izvrsitelji ne iznose stvari iz kuce i prodaju ih ih bud-zasto na dobos.
Sarbit2019
Zna li se vraca li se Baka Sliskovic u željkana i gdje nestade taj čovjek ?
pjanke.sa
@Sarbit2019 Baka odigro dvije-tri kladionice i ispalio se. Ali je tuga da je otisao i da mu je izgovor porodica. On je prava slina od covjeka i uzas sto je dosao u Zelju. Ali ni prvi ni zadnji njihov pogresan potez. Nece doci sebi do 2025.
Sarbit2019
Lavillenie poznati žderac Prasetine i ljubitelj čvaraka , vrhunski poznavalac klubova koji tvrdi da je Celtic iz Irske , a da je Tan Vijetnamac koji je Kinez.Usput ovaj ljubitelj Prasetine koju jede na proslavi pobjede Borca nad željkanom napise sam za sebe da je Glup.Koliko moras biti retardiran da sebi sam napises da si glup ?
Lavillenie
@Sarbit2019 Sve sam u zivotu vidio ali da neko ima vise profila na istom portalu i sam sebi puca lajkove i minuse drugima. Opet ponavljam Vincent tanu stoji u Biografiji Vietnamese-Chinese i ja sam te pitao sta to znaci, a ti skreces na Celtic. Za Celtic ti je par ljudi reklo da su osnovani od strane Iraca a ti skreces na prasetinu. Al ja ne jedem prasetinu, ali ti prasicu mamicu trpam redovno i Baka samnom.
Sarbit2019
Levillenie Tanu stoji da je Vietnamski - Kinez kakva seljačina malo je reci. Kako se papak provaljuje malo je reci.Valjda mislis seljacino Malezija - Kinez kakav retardiran lik si ti. Bas glupko pravi.
Sarbit2019
Kakva neznalica ovaj Levillenie jao GLUPKO svaki post jedna izvala gluposti. Mamicu mu retardiranu.Hahahahahah RETARDINJO
Lavillenie
@Sarbit2019 Pa jel problem proguglat, pitao sam te za ime Bozije, hahaha. Ode Baka da ruca sad ti ja mamu trpam cisto da znas
Sarbit2019
Jao glupana Lavillenie pa i ovaj post on tvrdi opet da je Tan Vijetnamac - Kinez jos kaze proguglaj JAO UŽASA JAO MOZGA JAO JAO JAO JAO kakav debil malo je reci.Nema mlada Prasetina mu isprala mozak.HALO RETARDINJO koliko si GLUP.
Sarbit2019
Odakle je Tan Lavillenie HAHAHAHA jesi li proguglao stoji li jos da je Vijetnamski - Kinez . Mamicu ti retardiranu HAHAHAHAHA kakav IDIOT i žderac Prascica.
bazaorao
Prodavali utakmice i sad ko krivo im
pjanke.sa
@bazaorao ko o cemu ti o prodavanju utakmica. Evo ti banana.
Sarbit2019
Željkan ne može ni prodati utakmice željkana tukne ko stigne.
bazaorao
@pjanke.sa još se nisi otrijeznio. Bananu daj toj ljepojki u kuci.
bazaorao
@Sarbit2019 ko o cemu glupan o Zelji. Očito vas komšije karaju godinama pa imate kompleks
Sarbit2019
bazapile ne pratis ti fotobal nogomet željkan ceka na titulu skoro 10 godina MAŠALA valjda si mislio da FKS penisom tuce željkana po glavi godinama.
Lafac
Ja mislim da je neki Željovac karrao ženu,sestru ili mamu ovom Sarbitu pa mu Željo ne izlazi iz glave,svaki komentar na bilo kojoj temi on o Želji piše pa je jedino ovo logično rješenje što sam iznad napisao
bazaorao
@Sarbit2019 ne pratim bas nesto korumpiranu ligu zasto bi. Al kad udjem na net pa pogledam historiju medjusobnih susreta vidim da ste jednom i pobijedili. Ti i ova pjandurs ste najveći dibili ovog portala.
Sarbit2019
Laf lafac lafcina upala mu KU RČI NA
Sarbit2019
Znaci ostali samo medusobni susreti za željkana HAHAHAHA.
bazaorao
@Sarbit2019 da i još je ostalo da si ti najgluplji debil na ovom portalu
Sarbit2019
bazapile pa ti si napisao da vam je ostalo jos medusobni skor.Sam sebe demantujes jesi glup ali malo manje si glup od onoga Levilline on je retardiran.
bazaorao
@Sarbit2019 glupaci neke komentare ne mogu skontati. Nisam ti ja kriv glupsone što mene povezujes sa pogresnim klubom. što se tice mene i kirijasi i željo nek ispanu. s tim da kirijasims treba zbrisati svaki trag jer su uništili sa borcem bh futbal.
Sarbit2019
bazapile kako ces skontati kad si papak iz provincije , ovo je gradska spika seljacino.
bazaorao
@Sarbit2019 glupi pitarski jalijas
Sarbit2019
bazapile provincijalac
Bordobjeli
Srami se saveze sluga si politike... Mislim da je vrijeme za jedne ozbiljne proteste svih nas koji volimo fudbal!!! Vrijeme je da od Pilava napravimo makarone!!!
Manager
hahahahah kako me nasmija "Vrijeme je da od Pilava napravimo makarone!!!" :D :D :D
Bordobjeli
Upravo tako jer kakav je to uhljup i Mušanović bi mu pozavidio. Samo u makarone i to u što sitnije!!!
nikobolji
Samo jako u glavu, nek odgovore na pitanje.
BordoBijeli_exyu_sa
Tako je, budete li sutili saucesnici ste.
Alemka3012
Jes gadan levat fujic
GiS
@Alemka3012 nismo te prepoznali papak..
pjanke.sa
Malmi_Suomi
@Alemka3012 đe si Amele *****đo uhljupe hahahahaha
HUNTER
@Malmi_Suomi budi oprezan brate, ovo je ona zdapi što hoće da nabode hahahahaha. Jajara sa hiljadu profila
Malmi_Suomi
@HUNTER znam tebra znam zato ga namjerno i prozivam pošto je waoooo brrrrrrr.
Vozdra -;
HUNTER
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.