8

Komentari (8)

Krivaja Zavidovići
Poljska liga je sigurno najbolja liga nekadašnje "Istočne Evrope" neračunajući Rusiju. Jedan period je najbolja bila Rumunska, ali su finansijski pali njihovi velikani Dinamo i Rapid iz Bukurešta kao i Temišvar, u Ukrajini su pukli Dnjepropetrovsk i Metalist Harkov tako da su ostali samo Dinamo Kijev i Šahtjor Donjeck, u Češkoj je takođe veliki disbalans gdje je strani kapital ušao u praške velikane Slaviju i Spartu... U Poljskoj su šampioni u posljednjih 10-tak godina bili Legija, Visla, Leh Poznanj, Piast, Slask što ipak govori o izjednačenosti lige što donosi uzbudljivost, a u plejofu bukvalno svako svakog može pobjediti...
Mikiii
Samo naprijed Dado, da te povrede zaobiđu aBd i da ostvariš sve svoje ciljeve.
PRESEDAN
Poljaci su daleko ispred nas,pogotovo infrastrukturno.Ovog Kostića što spominje,jel to onaj Slovenac što je preko konkursa postao trener?
Ga_Zi_JA
SRETNO DADO, ne obaziri se na ZLE KOMENTARE..kamo srece da si i ranije igrao u ZELJI kada si TREBAO, ali bolji su STRANI PANJEVI(CURJURICI, ELSNERI i INI), nego NASA DJECA..SRETNO od PITARA..
Sadik82
Na sta smo mi spali kad nam je Poljska postala ‘fudbalski raj’ i obecana zemlja.
nodi_11
Kvalitetnija i bolja liga za napredak od nase. Lakse se moze prodati.
Asam85
Nismo mi ni našta spali, ovakvi smo, ako ne i gori nego prije. Drugi strašno napreduju. Dovoljno je pogledati stadione kakve imaju Poljaci i njihovu reprezentaciju koja ne propušta ni jedno veliko takmičenje. Mnogo manje sportske nacije su daleko ispred nas, a tražiti paralelu sa Poljskom dolazi se do zaključka da to i jeste raj nasuprot nas i onoga što posjedujemo.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti