Damir Sadiković ne ostaje na Grbavici?
FOTO: EPA

Mladi vezista se nije pojavio na prozivci

Damir Sadiković ne ostaje na Grbavici?

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara danas su počeli sa pripremama za sezonu 2017/18.

Obavili su i prvi trening, a zanimljivo da na prozivci nije bio Damir Sadiković koji  se očekivao ponovo na Grbavici, s obzirom da mu je istekla posudba u slovenskom NK Krško.

Sadiković je za Krško upisao 18 nastupa uz dvije asistencije, te tri nastupa u Kupu Slovenije, a ugovor sa Željezničarom veže ga još godinu dana.

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje rođen u njemačkom Kelnu nije bio među nogometašima Željezničara ni na ljekarskom pregledu u ponedjeljak, kao ni današnjoj prozivci, što je očigledno znak da se ne nalazi u planovima Slavka Petrovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi sa Grbavice će u četvrtak krenuti put Kupresa, a veliko je pitanje da li će se među putnicima naći i 22-godišnji vezista koji je u Premijer ligi upisao 64 nastupa uz šest pogodaka i osam asistencija.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi