Zvanično: Graovac na posudbi u Željezničaru

Stigao na jednogodišnju posudbu

Zvanično: Graovac na posudbi u Željezničaru

Endin Čaušević

Dojučerašnji defanzivac Zrinjskog, Daniel Graovac, danas je predstavljen kao novo pojačanje Željezničara.

Kao što je SportSport.ba prije nekoliko dana i najavio, Graovac će u sljedećoj sezoni igrati za Željezničar i to kao posuđen igrač. Graovac je pod ugovorom sa kiparskim Apollonom, ali budući da u ovom klubu ne računaju na njega, odlučeno je kako je posudba najbolja opcija za obje strane. 

Graovcu je ovo treća posudba otkako je u Apollonu. Prethodno je minutažu skupljao u belgijskom prvoligašu Royal Mouscronu i Zrinjskom, a sada će ponovo igrati u Premijer ligi BiH, ali ovoga puta u dresu Željezničara. 

Graovac je u proteklom periodu u dresu Zrinjskog odigrao 100 utakmica i s Plemićima je osvojio tri titule prvaka Bosne i Hercegovine. Prošle godine debitovao je za A reprezentaciju naše zemlje, dok je za mladu selekciju upisao šest nastupa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi