Zec: Došao sam u najveći klub u BiH
Foto: fkzeljeznicar.ba

Zvanično potpisao ugovor

Zec: Došao sam u najveći klub u BiH

Fudbalski klub Željezničar potvrdio je na zvaničnoj stranici da je napadač Asim Zec novi član kluba. 

U prošloj sezoni Zec je bio među najboljim igračima Slobode. Postigao je ukupno devet pogodaka, od čega su tri u duelima protiv Željezničara, a u klubu sa Grbavice su ocijenili kako upravo on može nadomjestiti Ivana Lendrića koji gotovo sigurno odlazi. 

Zec je dostavio brisovnicu Fudbalskog saveza Tuzlanskog kantona, što potvrđuje da je slobodan igrač, te nema smetnji za njegovu registraciju. 

"Osjećam se veoma sretno, zadovoljan sam što sam došao u najveći klub u BiH. Dobio sam priliku da napredujem dalje u mojoj karijeri i mislim da je ovo bio logičan slijed događaja. Znam da je ovo pravi potez i mogu samo obećati da ću na svakom treningu i u svakoj utakmici dati maksimum", kazao je Zec, čiju izjavu prenosi klupska stranica.

Komentar je dao i sportski direktor Aldin Čenan. 

"Doveli smo mladog igrača koji će svojim tehničkim kvalitetima i brzinom donijeti puno našem timu. Nastavljamo ciljano dovođenje igrača, kockicu po kockicu slažemo ekipu za narednu sezonu", riječi su Čenana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zec je, kako je saopšteno, potpisao ugovor na tri godine. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi