Damjanović i Šuka napustili FK Alfa Modriča

Prvoligaš iz Republike Srpske

Damjanović i Šuka napustili FK Alfa Modriča

Fudbaleri Alfa Modriče naredne srijede će startati s pripremama za proljetni dio sezone u 1. ligi RS.

Nekadašnji šampion naše zemlje će u nastavku sezone voditi grčevitu borbu za opstanak, a već sada je jasno da će biti u nešto izmijenjenom sastavu u odnosu na jesenas, pošto su klub odlučili napustiti i Dario Damjanović i Neđo Šuka.

Damjanović je ujedno i dijete Alfa Modriče, ove sezone je igrao više po potrebi, dok je Šuka odigrao gotovo sve utakmice u aktuelnoj sezoni i sa pet pogodaka bio ujedno i prvi strijelac ove momčadi.

"Modriča je postala moja druga kuća, tu sam proveo nezaboravke trenutke, ali došlo je vrijeme za nešto novo. Nije nemoguće ni da se ostavim nogometa...", poručio je, između ostalog, Šuka na odlasku.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Prvi dio sezona Alfa Modriča je, podsjetimo, okončala na devetoj poziciji sa osvojenih 16 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi