"Imamo 23 boda, a primili smo samo dvije plate, to je žalosno"

Trener Orašja sasvim iskren u izjavi

"Imamo 23 boda, a primili smo samo dvije plate, to je žalosno"

H. Zilić

Orašje je u 15. kolu Prve lige FBiH savladalo Mladost Doboj Kakanj rezultatom 0:2.

Tim sa sjevera BiH je tako jesenji dio završio u prvoj polivini tabele, a nakon meča protiv Mladosti komentar je dao trener Orašja, Dario Damjanović.

"Želim reći da ovi momci zaslužuju medalju za sve što su uradili. Imali smo dogovor danas da budemo strpljivi i na kraju se to isplatilo. Mladosti želim puno sreće u nastavku sezone", rekao je Damjanović i dodao:

"Imali smo težak period kao i svi. Igračima sam rekao da radom mogu sve nadoknaditi. Čestitam igračima. Uvijek se borimo sa tim platama i gašenjem kluba. Imamo 23 boda, a primili smo samo dvije plate, to je žalosno."

Top Komentari

ceSoloInter
ako nemate pravu opremu da uzmete izjavu od čovjeka, nemojte je ni uzimati ili je uzmite samo u pisanom obliku...ovo je sramota...nisam razumiio nijednu jedinu riječ u videu...al et to je kao moderno....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi