Damjanović raskinuo ugovor sa Zvijezdom

Nekadašnji reprezentativac BiH

Damjanović raskinuo ugovor sa Zvijezdom

Nekadašnji bh. reprezentativac Dario Damjanović od danas više nije član Zvijezde iz Gradačca.

U Zvijezdi su procijenili kako im 36-godišnji Damjanović više nije potreban i odlučili su s njim sporazumno raskinuti ugovor, što je zvanično potvrđeno na stranici ovog federalnog prvoligaša.

Rukovodstvo Zvijezde je ponudilo Damjanoviću jedno od trenerskih mjesta u omladinskom pogonu, međutim on je, kako se navodi, izrazio želju za nastavkom karijere u drugoj sredini.

Damjanović je član Zvijezde bio od ljeta 2016. godine i dosad je odigrao ukupno 32 utakmice u dresu tima iz Gradačca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije nego što je došao u Zvijezdu igrao je za Modriču, Hajduk, Luch-Energiju, K'slautern, Čelik, Novi Pazar, Jagodinu, Hong Kong Pegasus i OFK Beograd. Za reprezentaciju BiH je odigrao 17 utakmica.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gunga
Raspadaju se ovi izgleda.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi