3

Komentari (3)

Cole
Silajdžić je ok momak samo mu nije trebalo da ženi polovnjaču koju je pregazilo pola Srbije
Chupy
Ovo su desavanja koja su tako normalna u uredjenim drustvima i to su desavanja o kojima ljudi razmisljaju. To su tako male stvari koje ljude cine sretnima. Kod nas nazalost takvih desavanja nema. Kod nas ljude cini sretnima ako danas imaju 3 dostojanstvena obroka. DaBogda vise dosao kraj uhljebima, "politickoj eliti", koji svu svoju energiju trose na dobivanje glasova, mandata, pozicija itd itd Normalne ljude su doveli na prosjacki stap dok oni i njihovi najblizi uzivaju sve blagodati ovoga svijeta. Ali, nicija nije do zore gorjela.
Cole
AAAA ez de aaaa dok narod za 20 maraka prodaje sebe i budućnost svoje djece nema napretka,a BIH je najzaostalija nacija Europe,Albanija je za BIH Švedska.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.