Dan koji će pamtiti: Džeko priredio iznenađenje iz snova za navijače Rome

Navijač se brzo predomislio oko Ronalda

Dan koji će pamtiti: Džeko priredio iznenađenje iz snova za navijače Rome

Endin Čaušević

Nekoliko navijača Rome imalo je priliku da posjeti trening centar Rome, a nisu ni slutili da će ih tamo dočekati veliko iznenađenje.

Navijači su prvo obišli trening centar Rome i gledali gdje treniraju igrači kluba za koji navijaju, a potom su za Roma TV odgovarali na zanimljiva pitanja. Nisu ni slutili da se tu nalaze Edin Džeko, Javier Pastore i Cengiz Under koji su im pripredili nezaboravna iznenađenja.

U centru pažnje je bio navijač Lorenzo koji je odgovarao na pitanje ko su najbolja tri napadača trenutno u Seriji A. On je rekao da je Džeko tek treći izbor, a onda je ostao u šoku kada se pojavio bh. napadač. Kada je upoznao Džeku brzo je promijenio mišljenje, te mu Cristiano Ronaldo više nije bio prvi izbor, već bh. napadač.

Nešto bolje je "prošla" navijačica Alessandra koja je od Edina dobila i zagrljaj kada je rekla da joj je upravo on jedini prvi izbor u toj konkurenciji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Ovo su desavanja koja su tako normalna u uredjenim drustvima i to su desavanja o kojima ljudi razmisljaju. To su tako male stvari koje ljude cine sretnima. Kod nas nazalost takvih desavanja nema. Kod nas ljude cini sretnima ako danas imaju 3 dostojanstvena obroka. DaBogda vise dosao kraj uhljebima, "politickoj eliti", koji svu svoju energiju trose na dobivanje glasova, mandata, pozicija itd itd Normalne ljude su doveli na prosjacki stap dok oni i njihovi najblizi uzivaju sve blagodati ovoga svijeta. Ali, nicija nije do zore gorjela.
12 0
Cole
Silajdžić je ok momak samo mu nije trebalo da ženi polovnjaču koju je pregazilo pola Srbije
5 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi