14

Komentari (14)

bazaorao
Pridje mi jedno romsko dijete danas i kaze:čiko daj mi marku. Reko: što će ti?kaze: da kupim stadion
rabodimis
Kako lazes... On je tebi dao marku za stolice.. Ima snimka nadzorne kamere.. Lako je po portalima pricat te bajke kako TI imas marku a dijete te poguralo.. Jedinica za prosjaka nije rom nego manijak/strumf/seljo... Cuj ono nekom nesto dalo.. XD
bazaorao
Glupi kitar. E jesi mi se i nagovorio sto me povezujes sa seljom. Svaka cast na inteligenciji. Imas nevjerovatna zapažanja. Kad budes izlazio gdje u svijet iz te doline, ili sa tog brda, javi se da i tebi dam marku da kupis stadion.
rodjak
koliko znam ne moze se uklanjati atletska staza jer je to Olimpijski stadion i zasticen od drzave kao takav(svugdje u svijetu Olimpijski stadion je zasticen)Samo je dato Sarajevu na upravljanje i na dogradnju da bude uslovan za Evropske utakmice .Steta bi za BiH bila velika kada bi se unistio Olimpijski stadion(jedini u bivsoj YU )
Hakkinen
@rodjak pošto kod tebe nema Đ onda ne rise. Kakva crna bivša YU?
Ona koja je opkolila moj/ naš grad Sarajevo ( još 1991).
Ne palamudi i ti i stadion u bivšoj YU.
Živi radi gdje god želiš niko ti ne brani ali Yu više nema niti će je ikada biti prokleta bila.
rodjak
decko znas li ti normalno pricati i nemoj se na takav seljacki nacin meni obracati a i skroz si promasio poentu onoga o cemu sam ja pisao.Ja sam bivsu YU spomenuo u kontekstu regiona (znaci u tom vecem regionu bivse YU jedini je olimpijski stadion u BiH u Sarajevu a ti pises nesto sto nema nikakve veze za ono sto sam napisao.Dakle bila bi velika steta i za Sarajevo i za BiH da se Olimpijski stadion unisti,i mislim da se to nece ni desiti jer je u zastiti olimpijskog komiteta i drzave a te politicke teme i ratove ostavi za drugu temu nisam o tome uopste ni pisao.
PeppermintSA
Papak navede 106 koraka. Te jedan sastanak, te drugi , izrada prijedloga, glasanje jedno pa drugo, itd. Smrdi mi na zavlačenje pa kad prođu izbori obustavljanje.
CrazyNord
I sta nakon 45 godina? Kome ce stadion pripasti, opcini ili klubu?
Tito1
ukoliko FKS uloži više od trenutne ukupne vrijednosti stadiona, Sarajevo dobija mogućnost da ga preuzme u vlasništvo.
Tas14
Pa zar se već ta saga nije slzavršila? Čim se završi temeljna renovacija je nužna (10 Miliona KM+)
bistrik87
Za koju godinu najljepsi i najmoderniji stadion u BiH
user1597153724
Ne kontam sto opstina nikad nije skoro nista ulozila u stadion
Ale23
Atletska i najmoderniji hahaha ma daj
ludilobrale
Sta Amebo sa Juga.. Nego spermo trenutno smo u pregovorima i oko toga da se ukloni staza skinut ce 4 reda stoloca sa vrha da se moze krov postavit a naprijed ce se pomjeriti tribine do na atletku malo se bune iu Ateltkskog kluba Sarajevo al rijesit ce se i to.. inace direktor geoteta je u upravi FKS Damir ne znam prezime .. a staduon ce biti od ove nove godine na raspolaganju Sarajevu ulzit ce se u prvoj godini 7 miliona i imaju dvije firme vec. Sve ima spremno i maketa stadiona u klubu su sve pripemili dali uvid na opstini jel to je bio jedan od uslova da.Sarajevo ima plan ulaganja da bi dobili koncesiju. Stadion.biti perverzij. Pogledaj stadion Real Sociedata isti princip.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.