Danas 'Dan D' u slučaju Neymar

Sastanak u Monte Carlu

Danas 'Dan D' u slučaju Neymar

Sudbina brazilskog fudbalera Neymara još uvijek nije poznata. 

Do kraja prelaznog roka ostalo je još samo nekoliko dana, a Barcelona i PSG još uvijek nisu postigli konačan dogovor oko kupovine, odnosno prodaje ovog igrača.

Katalonski Sport donosi informaciju da će se danas u Monte Carlu biti održan odlučujući sastanak. Naime, u ovom gradu će se održati žrijeb parova grupne faze Lige prvaka, a predstavnici Barce i PSG-a će iskoristiti priliku da konačno završe pregovore oko transfera Neymara.

Pomenuti izvor prenosi kako će Barcu na ovom sastanku predstavljati predsjednik Josep Maria Bartomeu, dok će na strani Pariza biti Nasser Al Khelaifi.

Već ranije se pisalo o tome kako je PSG pristao na ponudu od 125 miliona eura plus Ousmana Dembele i Ivan Rakitić. U toj kombinaciji problem predstavlja Dembele koji navodno ne želi otići iz Barce. Ipak, francuski mediji prenose kako je njegov agent Mousssa Sissoko jučer boravio u Parizu i dogovarao detalje ugovora što znači da je i ta stvar završena.

Sada vjerovatno više nema nikakvih prepreka da se Neymar vrati na Camp Nou stadion, ali treba ipak sačekati i zvaničnu potvrdu.

Podsjetimo, Brazilac je za Barcu igrao od 2013. do 2017. godine i u tom periodu je osvojio Ligu prvaka, dok je u PSG-u nije baš najbolje proveo, a razlog su silne povrede koje je doživio.

Neymar potvrdio na Twitteru da je pronašao novi "angažman"

Dok sportska javnost nestrpljivo čeka rasplet situacije Neymar se oglasio na društvenim mrežama i otkrio da je pronašao novi "angažman". Naime, on će se pojaviti u poznatoj španskoj seriji "Money Heist" koja se prikazuje na Netflixu.

Neymar će se pojaviti u posljednjoj sezoni popularne serije, a njegov lik u seriji zove se Joao. On će biti u šestoj i osmoj epizodi što je potvrdio objavom na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Za njega ovo nije prvi put da će se okušati kao glumac, odnosno već se prije nekoliko godina pojavio u američkom filmu "xXx: Return of Xander Cage".

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

a1ska
Cigana ovoga. Da sam vlasnik kluba i da imam 500mil. za pojacanja nikad ih ne bi u njega ulozio.
0 0
Konj konjski
Ovo je sesti dan d u ovom slucaju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi