Razmjena Reala i PSG-a
(Foto: EPA)

Dogovoren Navas, čeka se Areola

Razmjena Reala i PSG-a

M. Šljivak

Keylor Navas bi u narednim satima mogao postati novi golman francuskog PSG-a.

Iskusni Kostarikanac je nakon pet godina odlučio da ode iz Real Madrida, gdje je izgubio mjesto prvog golmana, a uskoro bi se trebala ozvaničiti njegova saradnja sa francuskim prvakom.

Međutim, ni Real Madrid vjerovatno neće ostati praznih ruku. Put Madrida će, prema navodima španskog lista AS, golman PSG-a Alphonse Areola.

Ovaj 26-godišnjak je se u prošlosti teškom mukom borio za mjesto prvog čuvara mreže sa mnogim golmanima koji su dolazili i odlazili iz Pariza, a sada bi mogao put Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dogovor oko Navasa uskoro bi trebao biti službeno potvrđen, a ostaje nam još da vidimo da li će umjesto njega među stative kraljevskog kluba zaista doći Areola.

Prvi golman Kraljeva je Belgijanac Thibaut Courtois i Areolu ponovo očekuje težak izazov.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi