Danas je stiglo novo razočarenje za Liverpool
Klopp ostaje bez planiranog pojačanja (Foto: EPA)

Ništa od Fekira

Danas je stiglo novo razočarenje za Liverpool

M. Šljivak

Liverpool je sinoć tugovao nakon poraza od Real Madrida (3:1) u finalu Lige prvaka. Dodatno razočarenje bila je povreda Mohameda Salaha, a već jutros su se navijači tima sa Anfielda ponovo hvatali za glavu.

Iako su relevantni francuski mediji objavili kako će reprezentativac Francuske Nabil Fekir gotovo sigurno obući dres Redsa, on je danas izjavio kako nije blizu dresa engleskog velikana.

"Nisam blizu transfera u Liverpool. Pregovaram sa nekoliko timova i odluku neću donositi još neko vrijeme. Želim dobro razmisliti", poručio je Fekir.

Iza 24-godišnjeg ofanzivca je sjajna sezone u Lyonu. Odigrao je ukupno 40 utakmica i postigao je 23 gola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To je privuklo pažnju menadžera Jurgena Kloppa, ali čini se kako će na Anfieldu zavladati još jedno razočarenje ida Fekir neće obući dres Redsa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi