"Hvala Gareth Bale, učinio si da izgledaju kao kurč**e"

Gary Neville opleo po Liverpoolu

"Hvala Gareth Bale, učinio si da izgledaju kao kurč**e"

Nekadašnji kapiten Manchester Uniteda Gary Neville oglasio se sinoć na Twitteru nakon što je Real Madrid porazio Liverpool u finalu Lige šampiona sa 3:1.

Naravno, Neville je svim srcem navijao da Liverpoool ne osvoji titulu obzirom da je bivši Unitedovac, a na kraju su se njegove želje pretvorile u stvarnost i sigurno da je sinoć slavio.

"Mislili su da će pokoriti Evropu, proslaviti šesti trofej...Hvala Gareth Bale, učinio si da izgledaju kao kur****...Dvadeset i šesti maj, uvijek u našim srcima, United je osvojio trostruku krunu. Sumnjivci su se raspali", napisao je Neville preko Twittera.

Neville je poznat kao osoba koja bez dlake na jeziku proziva sve i svakoga otkad je završio karijeru, a Liverpool mu je jedna od omiljenih "mušterija".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Osvaldo000
Krampa od igraca jos veca krampa od covjeka, njegov tim ispada od sevilje i uzima sebi za pravo da nesto komentarise
29 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi