Danas konačna odluka: Igor Tudor već bivši?

Hrvatski stručnjak pred otkazom

Danas konačna odluka: Igor Tudor već bivši?

Samir Mlaćo

Prema pisanju turskih medija, Igor Tudor više nije trener Galatasaraya. Naime, zvanične potvrde još uijek nema, ali  se očekuje u narednim satima.

I ranije se spominjalo da će Tudor napustiti Galatasaray, a prema svemu sudeći presudio mu je poraz od Malatyaspora u nedjelju (1:2).

Galatasaray ne igra na svom nivou, hrvatski stručnjak je izgubio konce, a navijači su veoma nezadovoljni. Ipak, na tabeli Galata ne stoji loše, čak naprotiv nalazi se na samo bod zaostatka za vodećim Basaskehirom.

Tudor je u Galatasaray stigao iz Karabukspora, a prije toga je vodio PAOK, Hajduk, te mlade nade Splićana.

Važeći ugovor sa turskim gigantom imao je do ljeta 2018. godine, ali će on prema svemu sudeći biti prekinut.

Kao nasljednika Tudora, turski mediji navode Fatiha Terima, koji se posljednjih dana povezivao i sa klupom reprezentacije BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi