Danas odluka o trojici igrača na koje Jusufbegović ne računa

Čelik od sutra u Međugorju

Danas odluka o trojici igrača na koje Jusufbegović ne računa

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra putuju u Međugorje, gdje će ostati 10 dana te odigrati tri do četiri kontrolne utakmice. Zeničani su prvobitno trebali u Bar na pripreme, ali zbog loših uslova i terena odlučili su odustati od Crne Gore. 

Biće zanimljivo sutra vidjeti koji igrači će se naći u autobusu za Međugorje, jer je dosta nedoumica u igračkom kadru. Predsjednik kluba Selvedin Šatorović zajedno sa šefom stručnog štaba do kraja dana riješit će status trojice igrača na koje trener ne računa za nastavak sezone. Njihova imena zvanično će biti poznata nakon obavljenog razgovora, najkasnije do polaska sutra za Međugorje.

Mnogi navijači osluškuju vijesti o angažmanu četvorice igrača, tačnije Aldina Džidića, Mahira Karića, Adnana Zahirovića i Harisa Dilavera. Danas će biti donesena odluka o Mahiru Kariću i njegovom sporu sa Slobodom, a vidjet će se hoće li neko od navedene četvorice na proljeće nositi crno-crveni dres. Sigurno je da bi s njihovim angažmanom zenički klub imao mnogo veće šanse u borbi za opstanak.

Joco Stokić, koji je prošle sedmice potpisao ugovor s Čelikom, večeras dolazi u Zenicu te će sutra zajedno s ekipom otputovati u Međugorju. U autobusu vjerovatno neće biti Ante Hrkaća, koji je povrijeđen i njegov povratak na teren se očekuje za dvije sedmice.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi