Zvanično: Vernes Islamagić novi član zeničkog Čelika

Potpisao ugovor

Zvanično: Vernes Islamagić novi član zeničkog Čelika

S. Mlaćo

Vernes Islamagić (22), dojučerašnji član Zvijezde iz Gradačca, danas je i zvanično postao novi član zeničkog Čelika. 

Islamagić je za Čelikom potpisao ugovor do kraja sezone, a  sa timom iz Zenice pokušati će izboriti premijerligaški status. 

Ovaj 22-godišnjak u prvom dijelu sezone Prve lige Federacije za Zvijezdu je upisao 13 nastupa, a u zimskom prelaznom roku je raskinuo saradnju sa timom iz Gradačca i postao slobodan igrač.

Prije Zvijezde, nastupao je za NK Val, te sarajevski Olimpik. Čelik se nakon prvog dijela sezone nalazi na predposljednjem mjestu BH Telecom Premijer lige sa devet osvojenih bodova i slijedi mu grčevita borba za opstanak.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije